Case coacht studenten en ontzorgt bedrijven

Wie is Case
header wie is case

Voor wie is Case?

case content

Case is een jonge en ambitieuze social venture die zich richt op de transitie van jong talent naar young professional. Achter Case zitten vrienden die iets terug willen doen voor de maatschappij.

Case werkt samen met jonge talenten aan opdrachten, waar bedrijven om uiteenlopende redenen zelf niet aan toe komen. Dit heeft voor beide partijen vele voordelen; jong talent doet betekenisvolle praktijkervaring op en ontwikkelt competenties. Bedrijven combineren toegevoegde waarde aan hun proces met maatschappelijke betrokkenheid en efficiency.

Authenticiteit en creativiteit staan bij Case centraal, omdat wij vinden dat dit de eigenschappen zijn die toekomstige young professionals en de maatschappij nodig hebben. Tijdens het proces neemt Case de begeleiding en coaching van de jonge talenten op zich. Daarnaast richten we het proces zo in dat de kwaliteiten van het talent optimaal benut worden.

De opdrachten die Case samen met de jonge talenten uitvoert, zijn een goede afspiegeling van de situatie op de werkvloer. Samenwerken, individueel werken, presenteren, onderzoek doen en strategie is een greep uit de onderdelen waaruit iedere opdracht bestaat. Deze manier van werken biedt de talenten zinvolle praktijkervaring en persoonlijke groei.

Case staat voor een persoonlijke aanpak en biedt jonge talenten een platform om hun kwaliteiten te tonen en zich te ontwikkelen.

Passende werkervaring en jezelf ontwikkelen?

Case voor talenten

Op zoek naar jong ambitieus talent?

Case voor bedrijven
klaar is Case
Frank van der Flier Communicatie verantwoordelijke

"Case heeft ons voorzien van een uitgebreide bedrijfsanalyse inclusief bijpassende kansen voor onze organisatie. Het vermogen van Case om mee te denken en de vernieuwende inzichten zijn voor ons van grote meerwaarde. " bekijk case

Case

Case is een jonge en ambitieuze social venture die zich richt op de ontwikkeling van jong talent.