Voor wie is Case?

header hoe werkt case

Case community

Om transitie van jong talent naar young professional mogelijk te maken, heeft Case een eigen model ontwikkeld. Er zijn drie programma’s binnen de Case community: Case Study, Case Academy & Case Pro. Case vindt dat jong talent de ruimte moet krijgen om zich te ontwikkelen. Daarnaast is passende coaching een hulplijn die iedereen bij Case kan en mag gebruiken. Verder op deze pagina leggen we kort uit hoe dit model werkt. Wil je precies weten hoe het werkt of ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden, neem dan contact op met Case.

Contact opnemen

WO/HBO > 3e jaars
of maximaal 1 jaar
afgestudeerd

WO/HBO
(maximaal 6 mnd)
afgestudeerd

Case Academy
graduates
(Bij voorkeur)

WO/HBO > 3e jaars
of maximaal 1 jaar
afgestudeerd

WO/HBO
(maximaal 6 mnd)
afgestudeerd

Case Academy
graduates
(Bij voorkeur)

voor talenten

Case study is voor iedereen die studeert of maximaal 1 jaar afgestudeerd is. In Case Study werk je aan part-time projecten die goed te combineren zijn met bijvoorbeeld je studie. Hierbij doe je relevante werkervaring op onder begeleiding van een ervaren coach van Case.

De Case academy is toegankelijk voor mensen die net afgestudeerd zijn. Je zet onder de vlag van Case de eerste stappen op de arbeidsmarkt. Je werkt bij klanten van Case en volgt regelmatig trainingen zodat je uit groeit tot een volwaardige young professional.

Middels Case Pro heeft Case de gelegenheid om young professionals te plaatsen bij bedrijven. Zo helpen we je als young professional aan een baan in ons netwerk. Case stuurt op persoonlijkheid en authenticiteit en daarmee vinden we een plek die bij jou past.

voor bedrijven

Case study biedt je een onbevangen blik in je organisatie. Een of meer jonge talenten werken aan een afgebakend vraagstuk onder begeleiding van een coach van Case. Daarmee Case neemt de verantwoordelijkheid voor het eindproduct.

Wanneer er behoefte is aan langdurige inbreng van jong talent in de organisatie dan is de Case Acadamy het antwoord. Jonge afgestudeerde talenten werken toegewijd aan uw bedrijf.

Op zoek naar vers bloed in de organisatie? Door Case geselecteerde talenten leveren kwaliteit. Door onze persoonlijke aanpak kunnen wij je écht de juiste kandidaat bieden om uw organisatei verder te helpen.

Contact opnemen
klaar is Case
Hannie Stappers Director Public Affairs

"De combinatie van een professioneel eindproduct, zeer prettige communicatie en flexibiliteit tijdens het onderzoek van Case zijn een welkome afwisseling! " bekijk case

Case

Case is een jonge en ambitieuze social venture die zich richt op de ontwikkeling van jong talent.