Klaar is Case

header case Klinkenberg B.V.

09. Biomassa marktonderzoek

Expertise: Research

Machinefabriek Klinkenberg Zaanstad b.v. gevestigd te Krommenie, is specialist in intern transport en bulkhandling door middel van transportschroeven. Continue zijn ze opzoek naar innovaties en dit heeft geleid tot de ontwikkeling van een nieuwe biomassa techniek.

Vraag: 

Kennis over de techniek is ruimschoots aanwezig, maar een overzicht van de Nederlandse markt ontbrak nog. Vandaar dat Case de vraag is gesteld om de Nederlandse biomassa markt in kaart te brengen inclusief concurrentie en mogelijke afzetmarkten. 

Oplossing:

Een 4e jaars studente van de Universiteit Utrecht opleiding Life Science & Innovation heeft onderzoek gedaan naar de markt. Hiervoor is online research verricht en zijn een aantal interviews afgenomen.

Resultaat:

Dit alles heeft geleid tot een overzichtelijk rapport, waarin o.a. de (internationale) markt beschreven wordt en bestaande en in ontwikkeling zijnde concurrenten zijn vermeld. Tevens hebben we de aanwezige financiële gegevens voor de businesscase benoemd.

Benieuwd wat Case voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem contact op

case Klinkenberg B.V. image
klaar is Case
case Klinkenberg B.V. logo
Lisanne Middelburg
Life Science & Innovation, Universiteit Utrecht
"Ik vond het een leuke samenwerking door de informele sfeer,  de goede begeleiding op de belangrijke momenten binnen de opdracht en de vrijheid om de opdracht uit te voeren zoals ik dacht dat het goed was! "

Passende werkervaring en jezelf ontwikkelen?

Case voor talenten

Op zoek naar jong ambitieus talent?

Case voor bedrijven
Case

Case is een jonge en ambitieuze social venture die zich richt op de ontwikkeling van jong talent.